Pages

კარასი გაკონსერვებული


300გრ ზეთი. 150.გრ ძმარი. დაფნის ფოთოლი 5 ცალი, შაქარი 3 ჩაის კოვზი, ტომატი 2 სუფრის კოვზი. თევზი კარასი ან სხვა ბევრ ფხიან ძვლიანი . ჩაასხით ზეთი ჩააწყვეთ თევზი და სხვა ინგრედიენტებიც ხარშეთ 7-8 საათი და გააცივეთ დზალიან გემრიელია ხდება ისეთი როგორც კონსერვის ქილაშიაა . ეს 1 საათში დაშრება და 7 საათი როგორ ვხარშოთ, ალბათ წყალიც უნდა

წყალი თავიდან უნდა თევზი რო დაფაროს ისეეეე

ო დააკლდება უნდა დაამატო ერთ დონეზე უნდა იყოს სულ მარილიც გემოვნებიით

წყარო  ბეჭდვა


თევზეული

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze