Pages

ქაშაყი ესტონურად


ქაშაყი რძეში მოვათავსე რამდენიმე საათით.. მერე ამოღე და ზოლებად დავჭერი. ცალკე ავურიე 5 სადილის კოვზი მდოგვი, საშუალო სიმწარის, ნახევარი ლიმონი, პილპილი და 2 კოვზი ზეითუნი... ამ მარინადში მოვათავსე ქაშაყი და მაცივარში რამდენიმე საათი შევაბრზანე. შავ პურთან უგემრიელესია და საკმაოდ პიკანტური... (ამ ქვეყანაში წესიერ შავ პურს თუ იშოვით სადმე ახლა გამომცხვარი შავი პურისს ბაგეტები იყო, ცხელ-ცხელი, ჰოდა კარაქთან და მაგ ქაშაყთან ერატად იფ-იფ. ნუ მთავარი მდოგვია, პრინციპსი მდოგვშია ჩადებული ქაშაყი, მაგრამ ზეითუნი არბილებს და ლიმონი კი მძაფრ არომატს ანეიტრალებს, მთლიანობაში კარგი გამოდის ძალიან და ტან 2-3 დღე ინახება მარინადში...

დამარილებული, ჩვეულებრივი ქაშაყი, კასრებიდან რომ იყიდება წონით (ნიკორაში ვიყიდე 1 კგ) ისეთისგან გავაკეთე და მშვენიერი გამოვიდა

წყარო  ბეჭდვა


თევზეული

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze