Pages

ნოტოტენია ვაშლით ტარხუნით, პიტნით


ნოტოტენიას ვზელავ ზეთში, მარილში. მუცელში ვუტენი 1 ტოტ ტარხუნას ან პიტნას, კუბიკებად დაჭრილ, მარილთან, პილპილთან, იმბირთან შეგემაბული ვაშლით და ვდებთ ტაფაზე ან ჟარონკაზე. ვასხამთ ცოტა ზეთს და გარშემო ვუწყობთ კარტოფილის პატარა კუბიკებს, რომელიც ისევეა სეზავებული, როგორც ვაშლი, თევზს ზემოდან ვუსვებ მაიონეზს და ღუმელში ვდგამ დაბრაწვამდე და კარტოფილის შეწვამდე

წყარო  ბეჭდვა


თევზეული

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze