Pages

სკუმბრია დაბასტურმებული


ათ ცალ სკუმბრიაზე დიდ ჭურჭელში კარგად აურევთ ზეითუნის ზეთს, წინასწარ ფრიტივით კარგად შებრაწულ და დამშრალ ხახვს, ოთხ კბილ ქურქშივე დაჭ###ტილ ნიორს, ერთ სუფრის კოვზ ჯანჯაფილს, ორი სუფრის კოვზ პაპრიკას, მარილს, შავ პილპილს, ერთი ლიმონის წვენს და ჩააწყობთ თევზს

მაცივარში უნდა გააჩეროთ მინიმუმ ერთი საათით და შემდეგ შეწვათ გრილზე ან ტაფაზე ცოტა ზეითუნის ზეთით, კარგია ლიმონით ან ტყემლით

2 ს.კ.ტომატ პასტა
2ს.კ.სოიოს სოუსი
2ს.კ.ბალზამიკოს ძმარი
250მლ.წყალი
მარილი,პილპილი,ერთი კბილი ნიორი და კარის სუნელი გემოვნებით.
გასუფთავებულ სკუმბრიას გადავასხი ეს მარინადი,დაახლოებით 3 საათი მქონდა გაჩერებული და მერე გრილზე შევწვი.
მარინადი წამოვადუღე,ცოტა დავამატე ბალზამიკო და მარილი.ვხარშე 5 წუთი და ეგ იყო.ანუ მოსასხმელად გამოვიყენე შემწვარ თევზზე.

 
 

 

წყარო  ბეჭდვა


თევზეული

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze