Pages

თევზის ღვეზელი ლუდის ცომით(ნახევრად ფენოვანი)


50გრ. ფქვილი
1 ცალი კვერცხი
1 ჩ.კ. მარილი(არათავმობმული)
200 გრ. მარგარინი(გაყინული)
0,5 ჩ.ჭ ლუდი

დავჭრათ გაყინული მარგარინი კუბიკებათ(ან დავხეხოთ) და დავკეპოთ ფქვილთან ერთად.
გავთქვიფოთ კვერცხი+მარილი,ლუდი დავამატოთ ფქვილში და მოვზილოთ ნაზი ცომი.შევინახოთ მაცივარში 2 საათით.
მთავარია სწრაფად მოზელვა რომ ,მარგარინი არ დადნეს.

გულსართი:
თევზის ფილე 800გრ.დავჭრათ მოგრძო ნაჭრებათ (Треска-ს ფილეები)
250 გრ. იმერული ნაკლებ მარილიანი ყველი,დავჭრათ კუბიკებათ.
100-150 გრ. სულგუნი ,გახეხილი.
მწვანე ხახვი ,დაჭრილი.
ცოტა პიტნა.

გავშალოთ ცომი მრგვლადდა ჩავაფინოთ ფორმაში.

დავალაგოთ დაჭრილი იმერული ყველი+დაჭრილი მწვანე ხახვი.
ზემოდან მოვათავსოთ თევზი,მოვაყაროთ პიტნა,ცოტა მარილი,პილპილი.
მოვაყაროთ გახეხილი სულგუნი და გამოვაცხოთ 240 გრადუსზე 30-40 წუთის განმავლობაში.
კარგათ დააწითლეთ და მზადებასცომით მიუხვდებით ,ფორმის კედელს იქნება მოცილებული.

წყარო  ბეჭდვა


თევზეული

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze