Pages

კრაბის ჩხირების კატლეტები


200 გრ. კრაბის ჩხირები
100-150 გრ.ჰოლანდიური ყველი
2 ცალი კვერცხი
2-3 ს.კ. ფქვილი
2 ს.კ. არაჟანი+1 ს.კ. მაიონეზი
სუნელები რასაც მოახდენთ,მე ცოტა კარი უყავი.

საფანელი დაგვჭირდება კატლეტების ამოსავლებათ.

გავხეხოთ სახეხზე კრაბის ჩხირები და ყველი,დავამატოთ დანარჩენი ინგრიდიენტები.
სველი ხელით ამოვიღოთ კრაბის მასა და ამოვავლოთ საფანელში.შევწვათ ზეთში.

შეგიძლიათ ცოტა საფანელი კრაბის მასაში დაამატოთ და კოვზით ამოიღოთ მასა,ისე შეწვათ ტაფაში.იმერული ყველი და სულგუნიც ფაკტიურად უმარილო უნდა იყოს მაგრამ,სულგუნი ცხელია კარგი როცა დნება და მერე ცივდება რეზინივით ხდება  
ეს ჰოლანდიური კი კარაქივით დნება და ძალიან ნაზია  

თვითონ კატლეტს კი უფრო შემწვარი ნაღების ყველის გემო დაკრავდა,ცივი უფრო გაგემრიელდა .


წყარო  ბეჭდვა


თევზეული

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze