Pages

ფარშმაკი


დამარინადებულ სელდს ვასუფთავებთ, ვაცლით კანსა და ფხებს, ვჭრით ნაჭრებად და ვაბლენდერებთ კარაქთან ერთად (ამ შემთხვევაში მიქსერს რომ აქვს დამატებითი ბლენდერი ეგ არის ყველაზე მოსახერხებელი).

ვხარშავთ კვერცხს, ვჭრით შუაზე, ვაცლით გულს და შევალესავთ კარაქისა და თვზის მასას, შემდეგ გაჭრილ კვერცხის ცილებში ჩავდებთ ლამაზად საკონდიტრო ტომრის საშUალებით, ზემოდან შეიძლება მოირთოს წითელი ხიზილალით და ლიმონით. 

პროდუქტები: 1 თევზზე საჭიროა დაახლოებით 250 გ. კარაქი, შეიძლება ნაკლები (თუ თევზი ნაკლებად მარილიანია) და შეიძლება მეტი (თუ თევზი ზედმეტად მარილიანია), გემოვნებით უნდა განსაზღვროთ. 4-5 მოხარშული კვერცხი.

წყარო  ბეჭდვა


თევზეული

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze