Pages

შემწვარი კეფალი იმერული ყველის ფარშით


10ც კეფალი , 
1750 გრ იმერული ყველი, 
დაფნა, ტარხუნა, დუშისტი პერეცი, პიტნა, მარილი-გემოვნებით. 
გამოშიგნულ და გარეცხილ კეფალს გარედან და შიგნიდან ოდნავ მოვაყაროთ მარილი და ერთი დღე გავაჩეროთ დაფნიან ქვაბში. 
ფარშის მოსამზადებლად წვრილად დაჭრილ იმერულ ყველს დავამატოთ წვრილად დაჭრილი ტარხუნა და პიტნა, მოვაყაროთ მარილი, დუშისტი პერეცი და კარგად გადავურიოთ ერთმანეთში. 
ამ ფარშით ამოვავსოთ კეფალის მუცელი, გავკეროთ მაგარი ძაფით, შევწვათ ჩვეულებრივი წესით მაგიდასთან მიტანის წინ შემწვარ კეფალს ამოვაცალოთ ძაფი 

წყარო  ბეჭდვა


თევზეული

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze