Pages

გამომცხვარი თევზი


ავიღოთ გასუფთავებული თევზი, განსაკუთრებული მნიშვნელობა არ აქვს რომელი, ღრმად დავსეროთ(ხერხემლამდე).

საკაზმი: 
მე პირადად ვამზადებ საკაზმის სხვადასხვა ვარიანტებს
1) ზეთში შევურიოთ მარილი,შავი პილპილი, ძირა, ხმელი ქინძი და ცოტა უცხო სუნელი.
2) 1+ ნიორი
3) 1+(ან 2-საც) ხმელი ორეგანო,როსმარინი(ქართულად არ ვიცი ), 

ეგ ყველაფერი კარგად ავურით ერთმანეთში და წავუსვათ თევზს ყველა მხრიდან. ღუმელში შევდვათ. შიგადაშიგ საკაზმი გადავავლოთ, რომ არ გამოშრეს.
ხო, და რაც მთავარია ჭამა არ დაგავიწყდეთ

ძალიან მაგარი რამა!!!

წყარო  ბეჭდვა


თევზეული

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze