Pages

პასტა ზღვის პროდუქტებით და ბეშამელის სოუსით


ბეშამელის სოუსი

60 გრ ფქვილი
60 გრ კარაქი
2 ჭიქა ნაკლებადცხიმიანი ნაღები
ნიორი 1-2 კბილი
1 დაფნის ფოთოლი
შავი წიწაკა
მუსკატის კაკალი 
მარილი

დამდნარ კარაქს+ ფქვილი 3-4 წუთი დაბალ ცეცხლზე. ნაღებს + დარჩენილი ინგრედიენტები + ფქვილის და კარაქის მასა და 15-20წთ დაბალ ცეცხლზე.

დამუშავებული მიდიები + კალმარები+ კრევეტები ( მგონი აქაც იყიდება ნახევრად მზა მდგომარეობაში, მარტო გალღვობა და შეცხელება რომ უნდა) + ბეშამელი და ეს ყველაფერი უხვად მოესხას პასტას. მაგარია
პასტა - ნებისმიერი სახის, ოღონდ არ გადახარშოთ თორემ საზიზღარი ხდება  





წყარო  ბეჭდვა


თევზეული

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze