Pages

ორაგული სულგუნით


ორაგული გადავჭრათ შუაზე ისე რომ არ გავაცალკევოთ ნაჭრები, მხოლოდ შევძლოთ ხერხემლის და ფხების ამოცლა, მოვაპკუროთ ღვინო ან ლომონის წვენი(გემოვნების მიხედვიტ) დავაყაროტ ახალდაფქული შავი პილპილი და თევზის სუნელები შიგნით-გარედან და რამდენიმე საათი სიცივეში დავტოვოთ.
ღუმელში შედგმის წინ შუაში დაუდოთ სულგუნის ნაჭრები(ან გახეხილი), დავამაგროთ ჩხირებით დაფნა და ლიმონის ნაჭრები დავადოთ და თავზე ფოლგა დავაფაროთ, ან მთლიანად ფოლგაში გავახვიოთ. მზადდება დაახლოებიტ 200 გრადუსზე, დრო დამოკიდებულია თევზის სიდიდეზე, თქვენ თვიტონაც მიხვდებით
პ.ს. მარილი მოაყარეთ იმის მიხედვით თუ რამდენად მლაშეა ყველი

წყარო  ბეჭდვა


თევზეული

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze