Pages

თევზის ფილე კერძოდ:pangasius hypothalasmus.


ფილე დაჭერი პურის ნაწრების ზომაზე.
ჩააბასტურმე ძმარში+ცოტა წყალი+პილპილი+ხახვი რგოლებად დაჭრილი და გააჩერე 1-2 საათი.
მოშუშე ხახვი,მოხარშე კვერცხი(დაჭერი კუბიკებად,დახეხე თუ გინდა),მწვანილი წვრილად დაჭერი(ქინძი,კამა) და ეს მასა აურიე.
დაგჭირდება რგოლებად დაჭრილი პომიდორის ნაჭრები.
ყველის ნაჭრები.

ამოიღე ფილე მარინადიდან,მოაყარე კვერცხის მასა,დაადე პომიდვრის ნაჭრები,ყველი,დაადე მეორე ფილეს ნაჭერი,შეახვიე ფოლგაში და ღუმელში შეწვი,20-30 წუთი საკმარისია.გარნირი ბრინჯის ან კარტოფილის მოუხდება.

http://forum.ge/?f=82&showtopic=34153984&st=1455
მოვამზადე ნარევი: 3 წილი მსხვილად დაფქვილი პილპილი, მარილი გემოვნებით, 1 წილი სუხარი, 1 წილი ჯინჯერი (თუ გაქვს კარგია, თუ არ გაქვს არ აქვს მნიშვნელობა), 1 ჩ.კ. ლიმონის ცედრა.

ფილეებს გარეცხავ, ხელსახოცით შეაშრობ და მერე ამ ნარევში ამოვლებ.
შეწვავ ტაფაში ძალიან დაბალ ცეცხლზე.

 

წყარო  ბეჭდვა


თევზეული

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze