Pages

თევზი ბულგარული წიწაკით,ნივრით და მწვანილით


 საშუალო ზომის ხახვი ნახევარრკალებად დაჭერი და მოშუშე ზეთში,დაამატე 5-7 კბილი ნიორი წვრილად დაჭრილი,1 კოლოფი ტომატის პასტა (100 გრ) ..5 ცალი მოზრდილი ბულგარული წიწაკა,დაჭერი და ჩაამატე ხახვს და ნიორს...დაამატე წყალი ისე რომ დაიფაროს.. მარილი,პილპილი წიტელი ცხარე და ტკბილი გემოვნებით..მოკლედ უნდა ადუღდეს და მასა შესქელდეს...შემდეგ ამატებ თევზის ფილეს სასურველ ზომებად დაჭრილს...15 წუთში მზადაა...ზემოდან მწვანილი კინძი,ოხრახუში...და ბონ აპეტიტ...)

წყარო  ბეჭდვა


თევზეული

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze