Pages

კვერცხის ლიქიორი


6 ცალი კვერცხის გული
6 ს.კ. შაქარი
1 შეკვრა ვანილი
1 ქილა შესქელებული რძე (400გრ.)
500 მლ.კონიაკი ან შეზავებული სპირტი (40 გრადუსამდე)
მომზადების წესი
კარაგად, გათეთრებამდე გავთქვიფოთ კვერცხის გულები და შაქარი.
დავამატოთ ვანილი, ნელი ტემპით შევათქვიფოთ შესქელებული რძე.
დავასხათ ალკოჰოლური სასმელი, კარგად გადავურიოთ და მიღებული სითხე გადავიტანოთ ჭურჭელში.
თავდახურული შევინახოთ მაცივარში, 2 კვირის შემდეგ ლიქიორი მზად იქნება.

წყარო  ბეჭდვა


არაალკოჰოლური სასმელები

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze