Pages

ჟოლოს კონფიტიური


ხორბლის ბურღული-2 კგ.
ერბო-100გრ.
შაქარი ან თაფლი-200გრ.
ნიგოზი-1 ჩ.ჭ.
ქიშმიში-100-150გრ.

ხორბლის ბურღული მოათავსე ჯამში და დაასხი ნელთბილი წყალი,გააჩერე მთელი ღამე.
გადაწურე წყლისგან და ტაფაზე ერბოში ცოტა მოხალე.
აადუღე ქვაბით წყალი და ჩაყარე მოსახარშად,ხარშე 2-2,5 საათი.ბურღულეული კარგათ უნდა ჩაიხარშოს.
მერე შეანელე თაფლით+ქიშმიშით+ნიგვზით.

წყარო  ბეჭდვა


დესერტები

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze