Pages

ფეიხოას მურაბა


500 გრამი ფეიხოა
500 გრ შაქარი
1 ლიმონი
100 მლ წყალი

ჯერ წყალს აადუღებ, მერე ჩაყრი შაქარს და თან ურევ რომ ბოლომდე გაიხსნას. მერე ყრი ლიმონის ცედრას+ლიმონის წვენი და ადუღებ 5 წთ. ფეიხოას ჭრი სასურველ ნაჭრებად და ამატებ ამ შაქრის სუროფს. გამორთავ გაზს და გააციებ ბოლომდე. მერე ისევ შემოდგავ ცეცხლზე და 5 წთ ადუღე.

თავები და ძირები ოდნავ წააჭერი. ალბათ უფრო საშუალო ზომის

წყარო  ბეჭდვა


დესერტები

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze