Pages

შოკოლადის სიროკიკი orchidea


საჭიროა
500გრ.ხაჭო
110 გრ. შავი მწარე შოკოლადი
200 მლ. ნაღები 33% და ზევით
0.5 ჭ. შაქარი
100გრ. კარაქი
ვანილი
ალუბალი უკურკო ან თქვენი სურვილის მიხედვით ნებისმიერი ხილი ან ცუკატი

მომზადება
შოკოლადი გაადნეთ თბილ ნაღებში. დაამათედ შაქარი და ერთად და მოურიეთ რომ გაიხსნას და მერე ეს გააცივეთ მაცივარში.
დარბილებული კარაქი ათქვიფეთ გათეთრებამდე . ხაჭო გაატარეთ წმინდა საცერში და შეურიეთ კარაქსმიქსერით . ათქვიფეთ გაცივებული შოკოლადიანი
ნაღები და ფრთხილად შეურიეთ ხაჭოს მასას მიქსერის დაბალ სიჩქარეზე . ყალიბს რომელსაც აქვს ნაჩვრეტები ჩაუფინეთ მარლა და გადაიტანეთ ეს მასა ჩაუდეთ შუა გულში ალუბალი ან რამე სხვა სურვილის მიხედვით.
მოუკარით პირი და დაადეთ სიმძიმე და შედგით მასივარში 1 დღით. რამე ტასში ჩადეთ რომ სითხე რაც გამოიყოფა შიგ ჩაიწურება
მე პატარა ვედრო მქონდა და ის დავჩხვლიტე მახათითდა გამოვიყენე ყალიბად . კარგია ძალიან საოჯახო ნახინის ყუთები ოთკუდხედი რომ არის
იმასაც რომ გაუკეთოთ ნაჩხვლეტები კარგი ყალიბი იქნება

წყარო  ბეჭდვა


დესერტები

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze