Pages

მარწყვის მურაბა პიტნის არომატით


მარწყვს ვაყრით შაქარს 1:1. ვდგამთ მაცივარში რამდენიმე საათი. მიღებულ წვენს გადავწურავთ და წამოვადუღებთ ასე 20 წუთი, შემდეგ ჩავყრით მარწყვებს და კიდევ ვადუღებთ10 წუთი. შემდეგ გავაციებთ და ისევ წამოვადუღებთ 5-10 წუთით, ასე რამდენჯერმე. მე დილა საღამოს ვაკეტებდი. ერტი ლიმონის წვენიც ჩავაწუროთ. ბოლო წამოდუღებისას პიტნის 2 ტოტი და ვანილი დავამატე. ცოტა სევაგრილე და გადავიტანე 

წყარო  ბეჭდვა


დესერტები

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze