Pages

მსხალი ტკბილ ღვინოში


6 მსხალი
1/2 ბოთლი ტკბილი ღვინო(მოსხატო)
1/2 ჩ/ჭ შაქარი
1 ჩ/კ ჯანჯაფილი
1 ვანილის ჯოხი
2 ლიმონის წვენი

შოკოლადი მოსასხმელად:
100გ შოკოლადის ღილები
100მლ ნაღები
1 short ჭაჭა


1. გათლილ 6მსხალს ვავლებთ ლიმონის წვენში,რადგან პერი არ იცვალონ სანამ კვაბში მოვათავსებთ.ვხეხავთ ჯანჯაფილს.
2. ქვაბში ვასხამთ ღვინოს,ლიმნის წვენს და ვამატებთ შაქარს,ვანილს,ჯანჯაფილს.ვდებთ მსხლებს და ნელ ცეცხლზე ვტოვებთ 25-30წუთით.ვიღებთ მსხლებს სიროფიდან და ველოდებით რომ გაგრილდეს.
3. შოკოლადის ღილებს,ნაღებს და ჭაჭას ვაჩერებთ ორთქლის აბაზანაზე,ვურევთ ნელ ცეცხლზე სანამ სქელ მასას არ მივიღებთ.გაგრილებულ მსხალს მოვასხამთ ზემოდან.

წყარო  ბეჭდვა


დესერტები

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze