Pages

შინაური შოკოლადის კრემი პურზე წასასმელი


400გ შოკოლადის ფილა,ღილები თუ როგორ ქვია?კარგი ხარისხის
2ჭ რძე
2ს/კ თაფლი
2ს/კ კარაქი

ვჭრით შოკოლადს ნაჭრებად და ვდებთ ბენ მარი(ორთქლზე),დანარჩენ მასალასთან ერთად.
ვურევთ ხის კოვზით ნელ-ნელა სანამ ერთმანეთში არ აირევიან კარგად.შემდეგ კი გადმოვდგამთ.
შუშის ქილას კარგად გავავლებთ ადუღებულ წყალში და გავამშრალებთ.
ჩავასხამთ შოკოლადის კრემს და დავტოვებთ მთელი ღამით რომ გაგრილდეს.
ვინახავთ გრილ ადგილას კარგად დახუფულს,1 კვირის განმავლობაში.
თუ გვინდა უფრო მეტი სიმკვრივისთვის ვაჩერებთ მაცივარში 

წყარო  ბეჭდვა


დესერტები

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze