Pages

დესერტი ხაჭოთი


750 გრ. ხაჭო
200გრ. არაჟანი
2 კვერცხი
200გრ შაქარი
ჟელატინი 2 ს/კ 100მლ ჩალბობილს მივიყვანთ დუღილამდე
1 ს/კ ლ ამარეტო ან ნუშის ესენცია რამოდენიმე წვეთი

ყველაფერი ერთად მოვათავსოთ ემალის ჭურჭელში და ორთქლის აბაზანაზე მივიყვანოთ დუღილამდე, რის შემდეგაც ოდნავ შეგრილებულს ვუმატებთ ჟელატინს და ვაბლენდერებთ. მიღებული მასის 1/3 -ს ვუმატებთ კაკაოს. თეთრ მასაზე კოვზით წვეთებად ვასხამთ ყავისფერს. მაცივარში გავაჩეროთ 6- 8 სთ.

უფრო მკვრივ ჟელესავით მასაა.

წყარო  ბეჭდვა


დესერტები

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze