Pages

გარგარის შავი ქლიავის ჩირი შოკოლადში, ნუშის გული


ჩირი უნდა იყოს ქარხნული, ასე ვთქვათ უფრო "ხორციანია"(განსაკუთრებით შავ ქლიავს ეხება ეს) გულში ვუდებთ კანგაცლილ ნუშს, თხილს, ან ნიგოზს, რომელიც გიყვართ, 10-15 ჩირისთვის ორთქლზე ვადნობთ დაახლოებით 100-150 გრამ შოკოლადს+20გრ კარაქი +2ჩ.კ წყალი ან რძე, ავლებთ ჩხირზე წამოცმულ ჩირს და დებთ გასაშრობად ოდნავ გაცხიმულ ფოლგაზე. გლაზურში ბევრი კარაქის ან რძის ნაცვლად ნაღების დამატება გამოიწვევს მის დარბილებას, ანუ კი არ გამაგრდება გაშრობისას, არამედ დარჩება წებვადი, ხელებზე მიგეკრობათ.

წყარო  ბეჭდვა


დესერტები

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze