Pages

სამოთხის ვაშლები ს - მ უ რ ა ბ ა


სამოთხის ვაშლებს ყუნწი დავუტოვოთ და დავჩხვლიტოთ.სეროფში ჩაყრამდე, დაჩხვლეტილ ვაშლს ვასხამ მდუღარე წყალს, ვაჩერებ 10-15 წუთს. გადავწყრავ და მერე ვყრი მოდუღებილ სეროფში.გავაკეთოთ ვაჟინი (სეროფი) 1 კგ ვაშლზე 1 კგ შაქარი +3-4 ჭიქა წყალი.
რომ მოდუღდება ვაჟინი, შევაგრილოთ და ჩავყარით შიგ ვაშლები. ერტხელ წამოვადუღოთ და გადმოვდგათ. შეგრილების მერე კიდევ ერთხელ წამოვადუღოთ. მესამედ კი ნელ ცეცხლზე ვხარშოთ მომზადებამდე.ანუ როცა სეროფი შემოსულია და ვაშლი მოხარშული
4ჭიქა წყალი ცოტა ბევრია. 3 წიქაც ყოფნის. ბევრი წყალი მოითხოვს დიდხანს დუღილს და ნაYოფი ძალიან მუქდება.

წყარო  ბეჭდვა


დესერტები

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze