Pages

დასპირტული ატამი


1კგ ატამი კანისაგან გავათავისუფლოთ, დავჭრათ საშუალო ნაჭრებად

1კგ შაქარი+ 2 ჭიქა წყალი - მოვადუღოთ სეროფი, გაგრილებულში ჩავყაროთ ატმები და მთელი ღამე გავაჩეროთ.
ამოვიღოთ ატმის ნაჭრები. სეროფი ავადუღოთ და გავაციოთ. გაგრილებულში ისევ ჩავაწყოთ ატამი და გავაცეროთ 1 საათით.
შემდეგ დავასხათ 1 ჩაის ჭიქა სპირტი, ქილებში ჩავასხათ და უბრალო პლასტმასის საფარებლებით შევინახოთ. ოქტომბრამდე ნუ გახსნით შეძლებისდაგვარად. ასევე კეთდება ქლიავი, ოღონდ კანის გაცლა არ უნდა და ნემსით ან ჩხირით უნდა აქაიქ დაიჩხვლიტოს

წყარო  ბეჭდვა


დესერტები

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze