Pages

ტორტების მოსართავი მასტიკა


100 მლ.წყალი
2 ს.კ. კრახმალი
ცოტა ლიმონმჟავა
დაახლოებით 1 კგ.შაქარი(დაფქვილი პუდრივით).

მოვხარშოთ კრახმალი+წყალი,შევაგრილოთ და დავამატოთ ლიმონმჟავა გემოვნებით.
დავყაროთ შაქრის პუდრი მაგიდაზე და დავიწყოთ მასტიკის მოზელა.
შაქრის პუდრი იმდენი უნდა შეაზილოთ რომ კარგი პლასტიკური მასა გამოვიდეს.
თუ მასა გამაგრდა სველი ხელებით გადაზილეთ.
შენახვა შესაძლებელია შუშის ქილაში,სველი ტილო გადაფარებული.

პ.ს. ფერის მისაღებათ,სპეციალური ფერებია გამოსაყენებელი,ან ხილის წვენი(მაგალითად ვარდისფერი გამოგვივიდა ალუბლის წვენის გამოყენებით)ოღონდ წყალის მაგივრად კრახმალი ხილის წვენით მოიხარშება.

წყარო  ბეჭდვა


დესერტები

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze