Pages

ყავის ნაყინი თხილით


100გრ.თხილი(მოხალული,დაქუცმაცებული)
300მლ.რძე
6-7 ს.კ.შაქრის პუდრი
1ს.კ. ხსნადი ყავა
250 მლ. ნაღები
4-5 კვერცხის გული

გააცხელეთ რძე(არაადუღოთ!) დაუკელით ცეცხლს.
გათქვიფეთ კვერცხის გულები და შაქრის პუდრი.ნელნელა ,მორებით ჩაასხით ცხელ რძეში.თან დაამატეთ თხილი და ყავა.
განუწყვეტლივ ურიეთ მასას 20-30 წუთის განმავლობაში,არმისცეთ ადუღების საშვალება!მასა როცა კარგათ სესქელდება,გადმოვდგათ და გავაციოთ.
გავთქვიფოთ ნაღები და შევაერთოდ ორი მასა.მოვათავსოთ ჭურჭელში და გავყინოთ.

წყარო  ბეჭდვა


დესერტები

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze