Pages

ფორთოხლის ნაყინი, პლომბირი მარწყვის


5 კვერცხის გული
1 ჩ.ჭ შაქარი
1ჩ.ჭ რძე
2 ჩ.ჭ ნაღები 36%
ვანილი
100 გრ. ცუკატები
ლიმონის ცედრა

კვერცხის გულები გავთქვიფოთ შაქართან ერთად,კარგათ.შევათქვიფოთ თბილი რზე და დავდგათ ცეცხლზე ,მივიყვანოთ ადუღებამდე!დავამატოთ ცუკატები და ვანილი.ვხარშოთ ოღონდ არაგვიდუღდეს აკონტროლეთ,თორე კვერცხი გამოგივათ მოხარშული.მე ორთქლის აბაზანაზე შევდგი და ისე მძიმედ,მორევით შევასქელე(საშვალო სისქის ფაფის გამოვა)

გადავიღოთ ,პლასმასის ჭურჭელში,გავაციოთ და მაცივარსი შევდგათ.როცა სქელ მასად იქცევა საყინულეში,გადაურიოთ გათქვეფილი ნაღები და ისე გავყინოთ.გამოვა ძალიან ნაზი ნაყინი.

მარწყვის ნაყინი

გავთქვიფოთ ბეზე 5 ცილის და 1,5 ჩ.ჭ შაქრით.
გავთქვიფოთ 2 ჩ.ჭ ნაღები 36%.
დავაბლენდეროთ 400 გრ. მარწყვი.
ეს ყველაფერი შევაერთოდ ,ნაზი ამორევით და შევდგათ საყინულეში.2 ჯერ ამოურიოოთ 40 წუთის ინტერვალით,ანუ საყინულედან გამოვიღოთ ამოურიოთ და შევდგათ ,სრული გაყინვამდე.
შეგიძლიათ მარწყვი სხვა ხილით შეცვალოთ.

წყარო  ბეჭდვა


დესერტები

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze