Pages

ფლომბირებული ბანანი


1 ცალ კვერცხს გავთქვეფავდი და ამოვავლებდი 2 ცალ ბანანს,მერე ამოვავლებდი ქოქოსის ბურბუშელაში და ისე შევწვავდი კარაქში. როცა ბანანი შეიცვლის ფერს და გამუქდება, რკინის ჩამჩაზე ვასხამთ 25-30 გრამ კონიაკს (ბრენდს) ვაცხელებთ ჩამჩას გასქურაზე, შემდეგ ვუკიდებთ ცეცხლს, ვაქრობთ გაზს, და სიმაღლიდან ტაფაზე ვასხამთ ჩამჩით ცეცხლმოკიდებულ კონიაკს (ბრენდს), 5-6 წამის განმავლობაში ტაფაზე ცეცხლი ჩაქვრება და ბანანი მზად არის.ბანანი კარაქში დააწითლოთ,დავასხათ თაფლი,მოვასხათ კონიაკი და მაშინვე მოუკიდოთ ცეცხლი.
გადმოვიღოთ თეფშზე მოვაყაროთ მოშუშული ნიგოზი(ბევრი).აქ შესაძლებელია ხილის სოუსის მოსხმა :
იოგურტი+მაგალითად კივის ნაჭრებით.

წყარო  ბეჭდვა


დესერტები

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze