Pages

კივის ნაყინი


10 ცალი კივი
250 გრ. შაქარი
1 ს.კ. ლიმონის წვენი
200 მლ. წყალი
500 მლ. ნაღები(მინიმუმ 33%)

კივი დავფცქვნათ და დავაბლენდეროთ.
წყალში ჩავყაროთ შაქარი და მოვადუღოთ სეროფი(ვადუღოთ 10 წუთი),გავაციოთ.
კივის დაუმატოდ ლიმონის წვენი და სეროფი,ამოურიოთ და შევდგათ საყინულეში,კოველ საათში ერთხელ ამოურიოთ რომ,თანაბრად გაიყინოს.უნდა იყოს ფხვიერი გაყინული(ანუ არ გამაგრდეს).
გავთქვიფოდ ნაღები და შევათქვიფოდ კივის გაყინული მასა.
შევდგათ საბოლოოდ საყინულეში და როცა გაიყინება,მივირთვად.

შაქარი შესაძლებელია დაუმატოთ, თუ ტკბილი გიყვართ ძალიან.
ფორთოხლის, ჯოლოს შესაძლებელია მომზადდეს და ლამაზი ფერადი ტრიო თეფშზე მოთავსებული, შემწვარ ბანანთან+ქოქოსით მიირთვა

wink.gif

.გულისწასვლისსმაილი არარის

rolleyes.gif

 

smile.gif

 

წყარო  ბეჭდვა


დესერტები

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze