Pages

ფეიხოასა და კომშის მურაბა


2კგ.კომში დავჭერი,
1კგ; ფეიხოიას ბუსუსებიანი თავი წავაჭერი,ჩანგლით დავჩხვლიტე.
შემდეგ ადუღებულ წყალში ცალ-ცალკე 5- 10 წუთიანი ბლანშირება გავუკეთე.
ამოვიღე თასზე.
ცალკე თასზე ავადუღე 4 ჭიქა ბლანშირების შემდეგ დარჩენილი წვენი
.ჩავაყარე შაქარი 3,5 კილოგრამი.
წამოვადუღე,
ჩავუშვი ჯერ კომში,15 წუთის შემდეგ ფეიხოა
,ვადუღე,დავამატე 1 პაკეტი კვიტინი,
10 წუთი დუღილის შემდეგ ჩამოვასხი ქილებში./კვიტინით სწრაფად კეთდება,3-ჯერ წამოდუღება-გაციებისათვის არ მეცლება/.
გემო აქვს ბარხატისებრი.ტკბილი კომშის არომატით,მაგრამ ბოლოს გიტოვებს ციტრუსის სასიამოვნო გემოს.სუნი აქვს ძალიან არომატული.სცადეთ,თქვენ უკეთესი გამოგივათ.

ფერი აქვს გამჭვირვალე ქარვისფერი.

 

წყარო  ბეჭდვა


დესერტები

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze