Pages

ხმელი ყველის უგემრიელეს ხარჩო


მოვხარშავთ ყველს, შემდეგ ჩავყრით ბრინჯს, ბოლოს ჩავახლით გათქვეფილ კვერცხს, ყვითელ ყვავილს და პერეცს. ისე თუ ჩვეულებრივი ყველით გააკეთებთ, ჯობია ყვითელი ყვავილის და შავი პილპილის მაგივრად, პიტნა მისცეთ და უფრო გადაზელილი ყველის სტილში იქნება, ესეც ძალიან გემრიელია.

წყალს ასხავს ამ ხმელ ყველს 10-15 წუთი ადუღებ და მერე ამატებ ბრინჯს

წყარო  ბეჭდვა


წვნიანები

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze