Pages

სუპი ბულგურით, ლიმნით, პიტნით.


ბულგური მოხარშეთ მარილიან წყალში.

წყალი უნდა ფარავდეს მარცვლებს დაახლოებით 2 სმ

მოხარშული მარცვლები, წვრილად დაჭრილ ხახვი, 2 ს/კ ტომატთან ერთად მოთუშეთ ხახვის მზადყოფნამდე. ზეთის რაოდენობა თავად განსაზღვრეთ, რამდენად ცხიმიანი გსურთ.

დაასხით მდუღარე წყალი, დაუმატეთ 1-2 კბილი ნიორი, 1 გახეხილი სტაფილო,მარილი,პილპილი, , პიტნა , ლიმნის წვენი... რამდენიც გსურთ.
მზა სუპი ოდნავ დააბლენდერეთ, ერთგვაროვანი და უფრო სასიამოვნო გამოდის.

This post has been edited by viko on 12 Mar 2011, 20:06

წყარო  ბეჭდვა


წვნიანები

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze