Pages

ბარდის წვნიანი


500გრ.მშრალი ყვითელი ბარდა
1 დიდი თავი ხახვი
300გრ.შებოლილი ლორი(ვიჩინა)
1 ცალი სტაფილო
2 საშვალო ზომის კარტოფილი
ნიორი,მარილი,პილპილი
კამა, ქინძი

წინა ღამით კარგათ გავრეცხოთ ბარდა და წყალში ჩავალბოთ.
დილით შევდგათ მოსახარშათ.
კარტოფილი დავჭრათ კუბიკებათ და შუა ხარშვაში დავამატოთ.
ამ დროს დავჭრათ მოგრძო ნაჭრებათ ლორი,ხახვი წვრილად და სტაფილო გავხეხოთ.მოვშუშოთ ტაფაში.
როცა ბარდა მზად იქნება შევანელოთ ბოსტნეულით,5 წუთი ვადუღოთ,შევანელოთ მარილით,პილპილით,ოდნავ ნივრით და მოვაყაროთ მწვანილი.
2 წუთის დუღილის მერე გამოვრთოთ.

წყარო  ბეჭდვა


წვნიანები

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze