Pages

ბარდის წვნიანი კლიოცკებით


1,5 ხბოს ხორცი
1 ჭიქა ბარდა(გაროხი)
2 ცალი კართოფილი
2 ცალი ხახვი
1 ს.კ. ტომატ პასტა
კარაქი
სტაფილო
დაფნა
1 ცალი კვერცხი და ფქვილი

მოვხარშოთ ხორცი კარგად,ამოვიღოთ ბულიონიდან და გავარჩიოთ ძვლებისგან.
ბულიონი 100მლ. ამოიღოთ და გადავდოთ დროებით.დანარჩენ ბულიონში ჩავყაროთ ბარდა და ვხარშოთ,ნახევრად როცა მოიხარშება დაუმატოდ კუბიკებად დაჭრილი კარტოფილი და გავაგრძელოთ ხარშვა.
მოვშუშოთ კარაქში დაჭრილი ხახვი, სტაფილო (გახეხილი),დაუმატოდ სუპში.
დაფნა,ტომატ პასტა,მარილი,პილპილი დაუმატოდ.
მოვამზადოთ კლიოცკები: 100 მლ.გადადებული ბულიონი+1 ცალი კვერცხი+პილპილი+მარილი და ფქვილი იმდენი რომ არაჯანზე სქელი მასა გამოვიდეს.ამოვიღოთ ჩაის კოვზით და ჩავაგდოთ სუპში.როცა ამოტივტივდებიან კლიოცკები მზად არიან და სუპიც.
მე ოდნავ ნიორი დაუმატე და მწვანილიც.

წყარო  ბეჭდვა


წვნიანები

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze