Pages

თევზის წვნიანი- უხა.


200გრ. დაკონსერვებული Печень трески натуральная
2-3 ცალი კარტოფილი(დაჭრილი კუბიკებად)
1 ცალი ხახვი(წვრილად დაჭრილი და ძმარში ჩაბასტურმებული)
ორაგულის(სიომგის) სტეიკი 500გრ. ან ორი თავი
წყალი დაახლოებით 2 ლიტრი.

კარტოფილს ვყრით წყალში და ვხარშავთ.ცოტა მარილს ვაყრით,პილპილს,დაფნას ვაგდებთ და ვდებთ თევზის ნაჭრებს.ვხარშავთ 10-15 წუთს,ვაზავებთ პილპილით.
Печень трески (წვენს გადაუწურავთ)ჩანგლით დავჭყლიტავთ და ჩავუშვებთწვნიანში.კიდევ ვადუღებთ 2 წუთს.
ხახვი გადავწუროთ ძმრისგან.ჩაუშვათ წვნიანში და გამოვრთოთ+დაჭრილი ქინძიც ჩავაყაროტ,დავაფაროთ სახურავი და 10 წუთის მერე მივირთვათ.

პ.ს. მე ხახვი თავიდან ჩავახარშე,სტაფილო ცოტათი მოვშუშე ტაფაზე(ძალიან წმინდათ გავხეხე)მისცა კარგი ოქროსფერი ფერი წვნიანს.ჩავაწურე ოდნავ ლიმონის წვენიც.
თუმცა ორივე ვარიანტი გემრიელია.

წყარო  ბეჭდვა


წვნიანები

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze