Pages

პომიდვრის, ყველიანი კრემ სუპი


მჯობესია გამოიყენო დაკონსერვებული დაჭრილი პამიდორი,თავის წვენში(იტალიის წარმოების,გუდვილში არის) 1 დიდი ქილა ,მგონი 800გრამიანია.
1 თავი ხახვი
2 კბილი ნიორი
ბულიონი ქათმის 3 ჩ.ჭ.
1 ს.კ. ტომატ პასტა
1 ჩ.კ. შაქარი
1 ცალი სტაფილო
1 ჩ.კ.ფქვილი
1 ჩ.კ.პაპრიკა
ბაზილიკი გემოვნებით ან ცოტა ქინძი დააჭერი
250-300 გრ.მდნარი ყველი მაგალითად ვიოლა

ბოსტნეული წვრილად დაჭერი(ნიორიც) და გახეხე,მოთუშე დაბალ ცეცხლზე კარაქში.დააყარე ფქვილი 2 წუთი კიდე შუშე.დაასხი პამიდვრები+ტამატ პასტა,ადუღე 3წუთის განმავლობაში.დაასხი ბულიონი და 15 წუთის განმავლობასი ამზადე.დააბლენდერე,დაამატე შაქარი+მარილი+პაპრიკა+ჩაუშვი მდნარი ყველი,კარგათ გაქენი,წამოადუღე ,მოაყარე ბაზილიკი და გამორთე.


წყარო  ბეჭდვა


წვნიანები

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze