Pages

,,სალიანკა,, ქათმის ხორცით და შებოლილი სოსისით


800 გრ.ქათამი
2-3 ცალი კარტოფილი
1 ცალი სტაფილო 
1 თავი ხახვი
3-4 ცალი პამიდორი დამწნილებული
3-4 ცალი კიტრის მწნილი
1 ს.კ.ტომატ. პასტა
4 ს.კ. ქერი(перловая крупа)
250გრ. შებოლილი სოსისი(მაგ. მონადირე)
კამა
მარილი,პილპილი გემოვნებით
დაახლოებით 3,5 ლიტრაზეა გათვლილი

შევდაგათ მოსახარშათ ქათამი.
შევდგათ მოსახარშათ ქერი(перловая крупа),როცა მოიხარსება გადავწუროთ.
მოხარშული ქათამი ამოვიღოთ ,გავაცალოთ ძვლები და დავჭრათ საშვალო ზომაზე.
კარტოფილი კუბიკებად დავჭრათ და ბულიონში ჩავყაროთ,მოვხარშოთ.
ამ დროს დავჭრათ ხახვი წვრილად,დავხეხოთ სტაფილო და ერთად მოვშუშოთ.
პამიდვრის მწნილი გავხეხოთ სახეხზე და დავამატოთ სტაფილოს მასას მოსაშუშათ.
ბულიონში ჩაუშვათ დაჭრილი ქათმის ნაჭრები,სტაფილოს მასა და დაჭრილი სოსისები.
გავხეხოთ კიტრის მწნილი სახეხზე და ჩაუშვათ წვნიანში+ტომატ პასტაც+ქერი(перловая крупа).
წამოვადუროთ 5-8 წუთის განმავლობაში,შევანელოთ მარილით და პილპილით.
დავაჭრათ კამა და გადმოვდგათ ცეცხლიდან.
მივირთვათ 30 წუთის მერე როცა კარგათ გაუჯდება ყველაფერი

წყარო  ბეჭდვა


წვნიანები

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze