Pages

ჩახოხბილი მიდიები


ბლომად ზეთში მოვხრაკე მწვანე ხახვი, პრასი და ნიორი.

დიდ ქვაბში ჩავყარე 1 კგ. გაყინული მიდიების რბილობები და დავასხი 1 ბოთლი თეთრი მშრალი ღვინო, ჩავაგდე 6 კუბიკი ბოსტნეულის ბულიონი და დიდ ცეცხლზე ვადუღე ალკოჰოლის აორთქლებამდე.

დავუმატე 1 პეშვი ღერღილი (!!!) და ცოტა წყალი.
1 ქილა (400 გრ) დაკონსერვებული კანგაცლილი და დაჭრილი პამიდორი.
წამოდუღების შემდეგ კი - 1 ქილა (350გრ) დაკონსერვებული სიმინდი.
ღერღილის მოხარშვის შემდეგ დავუმატე წინასწარ, რომ ზეთში მოვხრაკე ის მწვანე ხახვი, პრასი და ნიორი.

ცალკე თეფშზე მოვაყარე წმინდად დაჭრილი ოხრახუში და კამა.

წყარო  ბეჭდვა


წვნიანები

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze