Pages

სოკოს კრემ-სუპი


700 გრ ქამა სოკო + 1 დიდი თავი ხახვი + 2 კბილი ნიორი1 ლ წყალი . მოხარშავ ყველაფერს ერთად და დააბლენდერებ და დაუმატებ ნაღებს. თუ მაღალი ცხიმიანობისაა (36-38%) დაახლ 200 გრ და თუ ნაკლები მაშინ 500გრ. და კიდევ ერთხელ წამოადუღებ.+ მარილი+ შავი წიწაკა + ცოტა ქინძი და სულ ცოტა ოხრახუში.
სოკოს სუპში ბევრი მწვანილები არ მიყვარს. უფრო მომწონს როცა სოკოს გემო დომინირებს.
ნივრიანი სუხოების გაკეთება ალბათ იცით: თეთრ ან რუხი პურის კუბიკების ქურაში ვდებ გამოხმობამდე და მერე კარაქთან და ნიორთან ერთად ვშუშავ.
უხდება ამ სუპს ძალიან.


Крем-суп из шампиньонов

300 гр. свежих шампиньонов
350 мл. сливок жирностью 20-25%
1 небольшая луковица
1 ст.л. муки
1/2 ч.л. орегано
1 ст.л. сливочного масла
соль,перец

Шампиньоны порезать на 4 части.Лук порезать мелко.
Обжарить шампиньоны и лук на сливочном масле минут 5-7.
Отправить лук и грибы в блендер и измельчить до состояния кашицы.
В кастрюлю налить сливки,добавить измельченную смесь и поставить на медленный огонь.Добавить муку,тщательно размешать и помешивая греть минут 10 не доводя до кипения.
Подавать суп горячим с гренками.


წყარო  ბეჭდვა


წვნიანები

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze