Pages

პომიდვრის აჯიკის რეცეპტი


ერთი პორციისთვის აიღეთ 5 კგ პომიდორი, 2 კგ ბულგარული, 1 კგ წითელი წიწაკა და 0,5 კგ ნიორი. ეს ყველაფერი გაატარეთ, აურიეთ, დაამატეთ 0,5 ლიტრი ძმარი, მარილი გემოვნებით, ჩაასხით ემალის ჭურჭელში, დადგით და რამდენიმე დღე დილა-საღამოს ურიეთ. (ალბათ, სითხე და მასა კარგად რომ აირიოს ერთმანეთში), მაგრამ თქვენვე შეატყობთ, როცა დადუღდება და ცაასხით ქილებში. ასპირინიც უნდა. თუ ძაან ცხარე არ გინდათ, შეგიძლიათ ნიორი და ძმარი დააკლოთ

წყარო  ბეჭდვა


საწებელები

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze