Pages

მკუხე პომიდვრის კუჭმაჭი....


ერთი პორცია არის 10 კგ პომიდორი, ნუ თუ ამდენი არ გინდათ გაანახევრებ ყველაფერს.
პომიდორი 10 კგ,
ხახვი 3კგ
ზეთი 1,5 ლ
ნიორი 500გრ
ნიახური, ხრახუში, რეჰანი 3-3 კონა
ძმარი 0,5 ლ
მარილი 1ჩ,ჭ
ხმ ქინძი 4ჩ,კ-ზაფრანა 3ჩკ-უცხ სუნელი 4ჩ,კ-წიწაკა.
ესეიგი საშუალო ზომის პომიდვრებს დავრეცხავთ, დავაშრობთ და დავჭრით ნახევარმთვარეებად, ჩავყაროთ მდუღარეში 5 წუთი მხოლოდ და გადავიტანოთ საწურზე რომ კარგად დაწდეს. მწვანილი გავრეცხოთ, გავაშროთ და გავატაროთ, ასევე გავატაროტ ნიორიც. ხახვი დავჭრათ წმინდად და მოვშუშოთ ზეთში, დავაყაროთ პომიდორი და გავაგრძელოტ სუსვ ნელ ცეცხლზე.
ძმარი წამოვადუღოთ, დავამატოთ სუნელი და მარილი და ჩავასხათხახვიან პომიდორს. დავამატოთ ნიორი და მწვანილი, ავურიოთ, ჩავტენოთ ბანკებში, ვასტერილოთ 10-15 წუთი მეტი არ უნდა და მოვხუფოთ. ბანკებს ცოტა ადგილი დავუტოვოთ თუ არა ზეთი დაიქცევა სტერილების დროს. აი ასე.....

წყარო  ბეჭდვა


საწებელები

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze