Pages

უგემრიელეს სვანური მარილი


დაახლოებით --- ნახევარი კოლოფი ქვა-მარილი(წმინდაც შეიძლება)
თითო-თითო კონა ქინძისა და კამის თესლი,(ცოცხალი უმჯობესია),_ჩვეულებრივი ქინძი რამოდენიმე ღერო
1ჩაის კოვზი ხმელი ქინძი და უცხო სუნელი,
ცოტა ტარხუნა და ცოტა პიტნის ქორფა ფოთლები
1თავი გარჩეული ნიორი
1ცალი მწარე მწვანე ან წითელი წიწაკა
ინაყება ქვა-სანაყში,სანამ ერთიან მწვანე,სურნელოვან მასას არ მივიღებთsmile.gif

(არის ოდნავ სველი ფაქტურის,ინახება ქილაში,თავდახურულ ქილაში) სასურველია მაცივარში

1 ჭიქა დაფქვილი უცხოსუნელი
1/2 ან 1 ჭიქამდე დაფქვილი ქინძი
1/2 ჭიქა დაფქვილი კამა
1/2 ჭიქა ყვითელი ყვავილი
250 გრამი გატარებული ნიორი
1/2 ჭიქა დაფქვილი წიწაკა
1 კგ მარილი

ეს ყველაფერი ძალიან კარგად არეული ერთმანეთში, ორჯერ უნდა გატარდეს წვრილ ბადიან საკეპ მანქანაში http://forum.ge/?f=82&showtopic=34014450&st=0 

წყარო  ბეჭდვა


საწებელები

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze