Pages

სოუსი PORTO ციტრუსით


ინგრედიენტები:
800 გრ. ბულიონი
20 გრამი კარტოფილის სახამებელი
150 გრამი ნახევრად მშრალი წითელი ღვინო
1 ცალი ფორთოხალი
1 ცალი ლიმონი
50 გრ. კარაქი
ლიმონიანი წიწაკა

მომზადების წესი:
სახამებლის და ბულიონისაგან მოვადუღოთ ფაფა .... დავამატოთ ღვინო და ვადუღოთ მაქსიმუმ 30 წუთი. რომ მივიღებთ ბლანტ მასას გადმოვდგათ ცეცხლიდან.
შემდეგ ამ მასას დავამატოთ ფორთოხლის და ლიმნის წვენი და ლიმონიანი წიწაკა.
ასევე დავამატოთ კარაქი და კარგად მოვურიოთ.

მიირთვით გემრიელად ფრინველის და საქონლის ხორცთან ერთად.



წყარო  ბეჭდვა


საწებელები

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze