Pages

სოუსი 'შარმი'


სოუსი „შარმი“
6-8 კვერცხის გული
5 კბილი ნიორი
2/3 ჩაის ჭიქა (240 გრამიანი) ზეითუნის ზეთი
1 ჭიქა (240 გრამიანი) თეთრი მშრალი ღვინო
ძირა
შავი და წითელი წიწაკის ნაზავი
მარილი

მომზადების წესი:
კვერცხის გულები გავთქვიფოთ ძირასთან და მსხვილად დაჭყლეტილ ნიორთან ერთად ერთად ... დავამატოთ ზეითუნის ზეთი და ავთქვიფოთ კარგად .... როცა მასა შეიკვრება ნელნელა დავასხათ ღვინო და მოვურიოთ ნელი სიჩქარით ... შემდეგ დავამატოთ წიწაკის ნაზავი და მარილი გემოვნებით
ეს სოუსი შეიძლება გამოიყენოთ შემწვარ ღორის ან ძროხის ხორცთან ცივ მდგომარეობაში ... და სურვილის მიხედვით შეიძლება შეათბოთ კიდეც

წყარო  ბეჭდვა


საწებელები

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze