Pages

ჯანსაღი მაიონეზი


3 კვერცხის გული
2ჩ.კ.დიჟონის მდოგვი
300მლ.ზეთი(მე თხილის გამოვიყენე,ჩვეულებრივიც შეგიძლიათ,ან თუ მოგწონთ ზეითუნის)
1/2 ლიმონი(წვენის სახით)
1/2ჩ.კ.შაქარი
მარილი
შავი პილპილი
მომზადების წესი
მე ჩოპერში მოვამზადე,ჩემსას სხვადასხვა სიჩკარეები აქვს .
ჯერ კვერცხის გული და მდოგვი გავთქვიფოთ.მერე დაბალ სიჩქარეზე წმინდად დავიწყოთ ზეთის ჩასხმა,როცა მასა შეიკვრება მოუმატოთ სიჩკარეს და ჩაუშვათ ბოლომდე(თამამად )ზეთი.მასა შიკვრა !
დავამატოთ დანარჩენი დანამატები და კიდევ 1 წუთით გავთქვიფოთ.
გამოდის უგემრიელესი მაიონეზი
მე ზოგჯერ ნიორსაც ვამატებ,ნუ ეს უკვე იმ კერძის გათვალისწინებით რასაც მოუხდება.

წყარო  ბეჭდვა


საწებელები

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze