Pages

მწვანე აჯიკა ბოსტნეული კერძებისთვის


პრასი - 1 კონა
ქინძი (მარცვლებიანი) - 2 საშუალო ზომის კონა
პეტრუშკა - 1 საშუალო ზომის კონა
ნიახური - 1 პატარა კონა
ნიორი - 1 თავი
ცოტა საშკვლავი - არომატისთვის
მწვანე თესლდაცლილი წიწაკა - სურვილის მიხედვით, 5-10 ცალი
მარილი გემოვნებით

ყველაფერი ეს ხორცსაკეპ მანქანაში გაატარეთ და აჯიკაც მზადაა.

წყარო  ბეჭდვა


საწებელები

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze