Pages

მდოგვის სოუსი


ნახევარი ჭიქა ფარინის შაქარი
ჭიქის მეოთხედი ძლიერი მდოგვი
ნახევარი ჩაის კოვზი თეთრი პილპილი
ერთნახევარი ჭიქა ზეითუნის ზეთი 
ნახევარი ჭიქა შერი 
ერთი სადილის კოვზი ლიმონის წვენი

შაქარი, მდოგვი და პილპილი მიქსერით ათქვიფე და თქვეფისას დაამატე ზეთი, შერი და ლიმონის წვენი.

თუ "სილიოდკას" დებ შიგ, მაშინ ნახევარი კილო სუსტად დამარილებულ და დაჭრილ "სელიოდკას" დაასხი, კარგად აურიე, ქილაში ჩააწყვე, თავი მოუხუფე და რამოდენიმე დღით მაცივარში შედგი. ამის შემდეგ შეგიძლიათ მიირთვათ
 

წყარო  ბეჭდვა


საწებელები

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze