Pages

ნიგვზიანი აჯიკა


2კგ,წითელი ტკბილი წიწაკა,2კგ.წითელი მწარე წიწაკა,0.5კგ ნიორი,300გრ.მწვანე ქინძი, 300გრ.ოხრახუში, 150გრ.ნიახური,100გრ.ყვითელი ყვავილი, 100გრ. უცხო სუნელი,50გრ ხმელი ქინძი, 300გრ.გატარებული ნიგოზი, ძმარი და მარილი გემოვნებით.
გატარებული მასა უნდა მოვათავსოთ ემალის ქვაბში. ვურიოთ ყოველ დღე დადუღებამდე. რომ დაიდუღებს ჩავასხთ ქილებში. 

http://forum.ge/?f=82&showtopic=34520558&st=1185
300 გრ წითელი მწარე წიწაკა-გატარებული
300 გრ მწვანე მწარე წიწაკა-გატარ
300 გრ ნიგოზი-გატარ
200 გრ ქინძი -გატარ
200 გრ პრასი-გატარ
100გრ ნიორი-გატარ
50 გრ ხმელი ქინძი
1 ჭიქა პომიდორის პასტა
მარილი გემოვნებით.....ინახება მაცივარში

 

 

წყარო  ბეჭდვა


საწებელები

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze