Pages

მაიონეზის მომზადების რეცეპტი


ოთხი კვერცხის გული გათქვიფე ისე რომ გათეთრდეს(მიქსერით) dr.zuzumbo ს რეცეპტი
ჩაის კოვზის წვერზე წმინდა მარილი, თეთრი პილპილიც და მდოგვის ფქვილი ცოტა.
შემდგომ იწყება ძალიან ყურადსაღები ფაზა.
ნახევარ ლიტრიანი ზეთის ბოთლიდან იწყებ ზეთის წვეთ-წვეთად შეყვანას მიქსერით. წვეთებს ნელ-ნელა ძალიან წვრილ ნაკადად აქცევ და ასე თქვიფავ. როცა ნახევარ ლიტრას სრულიად გათქვეფ, მიღებულ კარაქისებურ მასაში გათქვეფ 1,5 ლიმნიდან გამოწურულ წვენს(ძმარიც შეიძლება, მაგრამ მე ლიმონს ვიყენებ, ძმარი ძალიან ცოტა დასჭირდება)

მთავარია ძეთის ჩაწვეთების ტემპი დიდი არ იყოს, თორემ აიჭრება. თუ აიჭრა, გამოსავალი არსებობს- ამატებ კიდევ ერთ კვერცხის გულს და ისევ შეიკვრება- შემდეგ აგრძელებ ზეთით

http://www.youtube.com/watch?v=4BOAlNtFGxE&feature=player_embedded jobia tu gamzadebul mdogvs vixmart da ara fxvnils . ზოგჯერ ვუმატებ სვანურს, ნიორს, პიტნას...



წყარო  ბეჭდვა


საწებელები

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze