Pages

ნიგვზის ზეთი


 ს/კოვზი გატარებული ან დაფქვილი ნიგოზი დავნაყოთ 2-3 კბილ ნიორთან ერთად. + მარილი, 2ჩ/კოვზი წითელი წიწაკა, 2ს/კოვზი
ყვითელი ყვავილი (აუცილებლად კარგი ხარისხის, მუქი), 1-2 ჩ/კოვზი უცხო სუნელი. ჩავნაყოთ ერთად, დავასხათ 1/2 ჩაის ჭიქა რაფინირებული (უსუნო, უგემო) ზეთი და ერთი წამოვადუღოთ. ეს მასა დადეთ მაცივარში და როცა დაგჭირდებათ, გამოიყენეთ. არის ნიგვზის ზეთის სუროგატი. ფერით და გემოთი ვერ გაარჩევთ, რადგან წამოდუღებისას ზეთი იძენს ნიგვზის თვისებებს და არომატს.

წყარო  ბეჭდვა


საწებელები

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze